Rólunk

Az Egyesület alakuló ülése 2017 júniusában volt.  A Nyíregyházi Törvényszék 2017. szeptember 18-án a 3898. sorszám alatt nyilvántartásba vette. Az egyesület legfőbb célkitűzése a hátrányos helyzetű gyerekek és idősek támogatása elsődlegesen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében és másodsorban az ország egész területén, illetve határon túl is. Az egyesület minden eszközzel törekszik arra, hogy közhasznú szolgáltatásait – tevékenysége révén – a rászorult halmozottan hátrányos helyzetű csoportok lehető legszélesebb köre igénybe tudja venni. Az egyesület célkitűzésének tartja továbbá a kisebbségek támogatását, identitásuk megőrzését, többek között kulturális szolgáltatások közvetítése, kulturális tevékenység ellátása, nevelés, oktatás, tehetséggondozás és képességfejlesztés tevékenységek ellátásával segíti elő. Fontos célja az egyesületnek a környezetvédelem, katasztrófavédelem, állatvédelem, egészségtudatos életmód, fogyatékkal élők segítése.

2017-ben 5.233.400 Ft értékben adtunk át adományokat rászorulóknak 3500 főhöz jutottunk el.

2018-ban 9.264.498. Ft értékű adományt juttattunk el 4304 fő részére.

2019-ben 6.061.600 Ft értékű adományt juttattunk el 1022 fő részére.

Amennyiben Ön is támogatná munkánkat az OTP-nél vezetett számlaszámunk: HU 29 11742180-21450163-00000000